Prijzen worden zichtbaar door op 'bestel nu' of op de 'foto' te klikken.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke abrikozen. Over deze vulling een raster van deeg voor de typisch Limburgse uitstraling.
Traditionele zachte vlaaibodem gevuld met heerlijke abrikozen. Opgemaakt met verse slagroom en witte chocolade snippers.
Traditionele zachte vlaaibodem gevuld met heerlijke pit-arme kersen. Over deze vulling een raster van deeg voor de typisch Limburgse uitstraling.
Traditionele zachte vlaaibodem gevuld met heerlijke pit-arme kersen. Opgemaakt met verse slagroom en witte chocolade snippers.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke appelvulling. Over deze vulling een raster van deeg voor de typisch Limburgse uitstraling.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke appelvulling. Opgemaakt met verse slagroom en krokant gesuikerde nootjes.
Traditionele zachte vlaaibodem met een romige vulling van rijstepap. Mooi goudbruin gebakken.
Traditionele zachte vlaaibodem met een romige vulling van rijstepap. Goudbruin gebakken en opgemaakt met verse slagroom en chocolade snippers.
Traditionele zachte vlaaibodem gevuld met banketbakkersroom. Afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Traditionele zachte vlaaibodem gevuld met banketbakkersroom. Afgewerkt met gebakken boterkruimels. Opgemaakt met rozetten van verse slagroom.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke abrikozenvulling. Afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke abrikozenvulling. Afgewerkt met gebakken boterkruimels. Opgemaakt met rozetten van verse slagroom.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke kersenvulling. Afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke kersenvulling. Afgewerkt met gebakken boterkruimels. Opgemaakt met rozetten van verse slagroom.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke appelvulling. Afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Traditionele zachte vlaaibodem met heerlijke appelvulling. Afgewerkt met gebakken boterkruimels. Opgemaakt met rozetten van verse slagroom.
Ambachtelijke gebakken taart bereid met roomboter, gevuld met appels, rozijnen en kaneel. 12 Pers
Ambachtelijke gebakken taart bereid met roomboter, gevuld met appels, rozijnen en kaneel. Opgemaakt met verse slagroom. 12 punten
Heerlijke luxe en luchtige karamel vulling en noten op een bladerdeeg schelp bodem
Heerlijke luxe vlaai met bakkersroom en diverse soorten vers fruit op korstbodem.
Heerlijke luxe vlaai van chocolademousse en kersen, afgewerkt met heerlijke kersen en stukjes chocoladecake.
Heerlijke luxe vlaai op zachte bodem met banketbakkersroom, verse slagroom en nougatine suikers.
Bakkerij Bekkers biedt u een ruime keuze aan ambachtelijke limburgse en luxe vlaaien.
Al onze vlaaien zijn te bestellen via de website en wij kunnen de vlaaien desgewenst bij u op bedrijf of bij u thuis bezorgen. U kunt ook telefonsich uw bestelling aan ons doorgeven.
Onze vlaaien worden iedere dag met de grootste zorg en vers voor u bereid uit de best geselecteerde grondstoffen.
Proef het verschil......vlaaien zoals het hoort !!!